NEEM Contact op

Je kunt vrijblijvend contact opnemen. Want soms is het gewoon even makkelijker om te bellen of te mailen. Zeker als de nood hoog is.

De eerste stap is aan jou of aan jullie…
Als je contact opneemt, neemt een van ons altijd even de tijd voor je. Je krijgt een oprecht advies, waarmee je verder kunt.

Bel of mail
met Tijn +31 (0)6 2411 9697 / tijn@hetrelatieatelier.nl of
met Iris +31 (0)6 4794 3711 / iris@hetrelatieatelier.nl

Postadres
Het Relatie Atelier, Oosterlaan 45, 3971 AH Driebergen

Bezoekadres
Landgoed De Horst, De Horst 7, 3971 KR Driebergen. Gebouw Vossesteijn, op het kaartje is het gebouw nummer 7. Goed bereikbaar en vrij parkeren rechts naast het gebouw.

Auto
Rijdend op de snelweg A12 (vanuit Utrecht of Arnhem) neem de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Ga onderaan de afrit richting Driebergen/Doorn en volg de N225 door Driebergen. Aan het einde van de bebouwde kom, op de rotonde linksaf (richting Austerlitz, dit is De Horstlaan). Na 200 meter is de oprit van Landgoed de Horst aan de rechterkant. Eenmaal op het terrein rechtdoor rijden tot aan de T-splitsing. Het pand waar je tegenaan kijkt is Vossesteijn en daar bevindt zich Het Relatie Atelier. Dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is P2, op de T-splitsing rechts en dan meteen links. Heb je een elektrische en/of hybride auto? Op elk parkeerterrein van Landgoed de Horst vind je een laadpunt van The New Motion, waar je met je pas gebruik van kunt maken. De kosten hiervoor bedragen €0,25 per KwH. 

Taxi
Besseling biedt vanaf de taxi P-plaats bij het station vervoer naar Landgoed de Horst. Indien geen taxi aanwezig, bel: 088-8855865. De taxi komt binnen 15 minuten (7 dagen in de week, van 6.00 tot 22.00 uur). 

Bus
Bus 50 richting Veenendaal of Wageningen via Zeist/Doorn (elk kwartier), ‘s avonds en in het weekend om het half uur. De reisduur is ongeveer 10 minuten tot de bushalte “Akkerweg”, gelegen aan de Hoofdstraat. Je steekt de Hoofdstraat over en ziet aan je linkerzijde de entree van Landgoed de Horst.

OV-fiets
Fietsenstalling geopend ma – vr van 7:00 – 20:00 uur. Het is circa 15 minuten fietsen naar Landgoed de Horst. Voor meer informatie zie www.ov-fiets.nl.

Welkom

Wij horen graag van jullie en nemen binnen een werkdag contact op.

Ja ik ontvang graag de mini training en relevante updates

Dankjewel! Je ontvangt de training de komende 3 weken per e-mail.