EFT Relatietherapie

De relatie met je partner is een van de belangrijkste relaties in je leven. Verwijdering of elkaar kwijtraken gaat vanzelf. Maar hoe vind je elkaar weer? Zodat het weer gaat stromen en de liefde bloeit? Dat ontwikkel je bij Het Relatie Atelier.

Je hebt een relatie, maar het loopt niet zoals je zou willen?

Met hart en ziel hebben jullie voor elkaar gekozen. Nu, een aantal jaren verder, lukt het niet meer om het goed te hebben met elkaar. Er zijn terugkerende gesprekken, spanningen en ruzies. Jullie draaien in dezelfde cirkels en komen daar niet uit. Je merkt dat je verder van elkaar verwijderd raakt. Het is steeds moeilijker om elkaar te vinden. 

Herken je dit?

Jullie hebben van die terugkerende gesprekken. Je wilt het fijn hebben met elkaar maar dat lukt niet. Kleine misverstanden kunnen razendsnel escaleren. Jullie vervreemden steeds meer van elkaar. De weg naar elkaar en naar intimiteit lijkt onoverbrugbaar. In het begin vreeën jullie de sterren van de hemel, nu is het een sleur of even snel, als het er al van komt. Jullie zijn dol op de kinderen maar als geliefden verlies je elkaar uit het oog.
Wellicht is er sprake van ontrouw of verlies en dat zet jullie relatie onder druk. De gedachte aan scheiden gaat soms door je hoofd, maar dat maakt zoveel kapot.

Hoe zou het zijn als jullie

Uit de negatieve spiraal komen? Jullie in staat zijn naar elkaar te luisteren zonder dat het meteen escaleert? Jullie leren uitspreken wat er binnenin jullie leeft, in plaats van over en weer verwijten te maken? De ander voor jou een veilige haven is in plaats van iemand om mee te vechten? Jullie elkaar steunen wanneer je daar behoefte aan hebt? De liefde en het plezier weer stromen in jullie relatie? 

Elke relatie kent verschillende fases en soms heb je iemand nodig om je daarin te begeleiden.
Jullie moeten het wel zelf doen, maar jullie hoeven het niet alleen te doen.

 

Gratis aanbod

Gratis Relatiesessie

Lopen jullie vast of kunnen jullie elkaar niet meer vinden? We gaan drie kwartier met elkaar in gesprek over wat er speelt. Jullie krijgen waardevolle tips waar je mee verder kunt.

Gratis mini training ‘Elkaar weer leren vinden’

Weggaan of blijven? Deze gratis mini training helpt jullie weer met elkaar in contact te komen.

Dit kenmerkt Het Relatie Atelier

  Ontmoeting van mens tot mens

  Zonder oordeel samen kijken naar waar het mis gaat en zicht krijgen op de patronen

  Concrete handvatten en oefeningen om de negatieve cirkel te doorbreken

  Zorgvuldigheid en humor

  Alles mag aan bod komen, ook lastige onderwerpen als seksualiteit en intimiteit, ontrouw en verlies

  Ervaringen

  Mark – 42 jaar

  Van grote waarde daarbij is dat hij niet bang is om te zeggen wat hij aantreft, maar dat wel op een constructieve manier doet.

  Beate – 41 jaar

  Het heeft mij opgeleverd dat ik een helder inzicht heb gekregen in hoe ik mij verhoud tot mijzelf, tot anderen maar ook tot de wereld in algemene zin. Wat zijn mijn onbewuste patronen? Voorheen konden die patronen mij blijven overvallen en verbazen.

  Lennert – 52 jaar

  Met Tijn is het fijn werken. Samen kijken naar wat er speelt, altijd verdiepend. Ik ervaar altijd veel ruimte om te verkennen en geen oordeel. Super fijn en het levert mij altijd veel inzicht en vertrouwen op voor mijn privé en werkrelaties. Tijn kan ik van harte...

  Marieke – 54 jaar

  Het bijzondere bij Het relatie atelier is dat we zowel met Iris als met Tijn kunnen werken. Ik vind het erg prettig om beide invalshoeken mee te krijgen. Het spreekt me ook erg aan dat er vooral naar oplossingen wordt gekeken (ipv eindeloos bespreken van problemen). ...

  Marja – 54 jaar

  "Afgelopen maanden heb ik diverse gesprekken met Iris mogen voeren. Door het vertrouwde en veilige gevoel heb ik snel stappen kunnen maken en ook durven nemen. In Iris vond ik iemand die samen met mij de weg schoonveegde zodat mijn eigen pad weer zichtbaar werd."

  Contact

  Wil je meer weten of heb je een vraag? Stuur ons dan een berichtje.
  We nemen binnen een werkdag contact met je op.