Je relatie kan zo lastig zijn. Groeien in communicatie en intimiteit

Afspraak makenGratis Relatiesessie

EFT Relatietherapie

‘Ik wil het goed hebben, …. met jou!’ Dat lukt alleen niet altijd. Therapie of begeleiding helpt om de patronen te ontrafelen en weer liefdevol contact te hebben met elkaar. 

Je raakt elkaar kwijt

Jullie houden heel veel van elkaar en zijn gek op de kinderen (als die er zijn) en toch lukt het niet om de relatie op een voor beide fijne manier vorm te geven. Alle energie gaat naar werk, het gezin en bijvoorbeeld sporten maar voor jullie samen blijft er weinig tijd over. Dat knaagt en toch lukt het niet om het anders vorm te geven.
Jullie hebben verschillende verlangens en behoeftes – de een wil vaker vrijen en terwijl de ander meer behoefte heeft aan verbinden, tijd voor elkaar en intimiteit. Het lukt niet goed om hier open over te praten en er met elkaar een weg in te vinden.
Gesprekken over belangrijke onderwerpen als financien, opvoeding of intimiteit zijn beladen en gevoelig geworden en jullie komen daar niet goed uit. In plaats van dat de gesprekken zorgen voor een betere relatie werken ze averechts – de afstand wordt er alleen maar groter door. Hoe dan toch de verbinding met elkaar vinden?
Mogelijk is een van jullie vreemd gegaan of is er een affaire. Dit zorgt voor heftige emoties en heeft de relatie op scherp gezet. Ook het vertrouwen is hierdoor onder druk komen staan en jullie vragen je af hoe jullie verder moeten.

Het lijkt wel alsof jullie een verschillende taal spreken Je voelt je eenzaam in de relatie omdat jullie elkaar niet bereiken.

Meningsverschillen kunnen razendsnel escaleren en discussies kunnen tot diep in de nacht duren zonder dat ze echt opgelost zijn.

Je mist de intimiteit van vroeger.

De kinderen hebben er last van dat het niet goed gaat tussen jullie. Er is afstand ontstaan en je weet niet meer hoe je die moet overbruggen.

Je volledig richten op je werk, je verliezen in hobby of sport en meer alcoholgebruik zijn ook signalen dat het niet goed gaat met je relatie.

Door therapie of begeleiding weer verbinding en intimiteit

Lastige onderwerpen kunnen goed besproken worden zodat jullie elkaar echt ontmoeten. Je voelt je gehoord en begrepen in de relatie.

De relatie wordt een bron van levenslust en plezier voor jullie allebei. De verbinding met elkaar heeft prioriteit waardoor de liefde levend en voelbaar is.

Jullie geven de intimiteit en de seksualiteit opnieuw vorm, voorbij de ruzies en eerdere kwetsingen. Intimiteit en seksualiteit worden weer een gebied waarin je kunt ontdekken en waarin het weer kan stromen.

De verliefdheid die je voelde in het begin is weer terug. Jullie raken elkaar weer aan en er is intimiteit.

Jullie gaan herkennen wanneer het dreigt te escaleren zodat je tijdig kunt ingrijpen.

Jullie steunen elkaar wanneer je daar behoefte aan hebt.

Hoe we werken

We plannen eerst een kennismaking. Daarin verkennen we de vraag, gaan we ook aan het werk en het biedt jullie de gelegenheid om te ervaren wie we zijn en hoe we werken. Aan het einde van de kennismaking plannen we de volgende sessies in. Het is ook mogelijk om na een korte telefonische intake direct de eerste sessie in te plannen. Je kunt ons bereiken door hieronder vrijblijvend je gegevens in te vullen. Een van ons neemt binnen een werkdag contact met jullie op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, het nummer van Iris is 06 4794 3711 en het nummer van Tijn is 06 2411 9697. Spreek dan gerust wat in. 

We werken met verschillende methodieken gebaseerd op Emotionally Focussed Therapy, systemisch werk en lichaamsgericht werk en streven naar blijvende groei en verbetering van jullie relatie.

De begeleiding kan zowel face to face als online plaatsvinden en een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Daarbij is niet de klok leidend maar jullie proces. Het tarief voor relatietherapie is € 125,- excl BTW per sessie bij begeleiding door Tijn of Iris. Als wij samen de sessie begeleiden is het tarief € 175,- excl BTW per sessie. De begeleiding is inclusief tussentijdse ondersteuning per email, handouts, oefeningen en opdrachten.

Welkom

Wij horen graag van jullie en nemen binnen een werkdag contact op.

Ja ik ontvang graag de mini training en relevante updates

Dankjewel! Je ontvangt de training de komende 3 weken per e-mail.