Ervaringen

Marja (54 jaar)

Afgelopen maanden heb ik diverse gesprekken met Iris mogen voeren. Door het vertrouwde en veilige gevoel heb ik snel stappen kunnen maken en ook durven nemen. In Iris vond ik iemand die samen met mij de weg schoonveegde zodat mijn eigen pad weer zichtbaar werd.

Marieke (54 jaar)

Het bijzondere bij Het relatie atelier is dat we zowel met Iris als met Tijn kunnen werken. Ik vind het erg prettig om beide invalshoeken mee te krijgen. Het spreekt me ook erg aan dat er vooral naar oplossingen wordt gekeken (ipv eindeloos bespreken van problemen). Deze werkwijze past ons heel goed.

Lennert (52 jaar)

Met Tijn is het fijn werken. Samen kijken naar wat er speelt, altijd verdiepend. Ik ervaar altijd veel ruimte om te verkennen en geen oordeel. Super fijn en het levert mij altijd veel inzicht en vertrouwen op voor mijn privé en werkrelaties. Tijn kan ik van harte aanbevelen als therapeut voor mensen die verder willen.

Beate (52 jaar)

Het heeft mij opgeleverd dat ik een helder inzicht heb gekregen in hoe ik mij verhoud tot mijzelf, tot anderen maar ook tot de wereld in algemene zin. Wat zijn mijn onbewuste patronen? Voorheen konden die patronen mij blijven overvallen en verbazen.

Mark (42 jaar)

Van grote waarde daarbij is dat hij niet bang is om te zeggen wat hij aantreft, maar dat wel op een constructieve manier doet.

Welkom

Wij horen graag van jullie en nemen binnen een werkdag contact op.

Ja ik ontvang graag de mini training en relevante updates

Dankjewel! Je ontvangt de training de komende 3 weken per e-mail.