Gratis Relatiesessie

Willen jullie onderzoeken wat er speelt en willen jullie een korte waardevolle sessie? Dat kan met een Gratis Relatiesessie.

Jullie hoeven het niet alleen te doen

Lopen jullie ergens tegenaan? Steeds weer die vicieuze cirkel waar je niet uitkomt? Of dat punt waar je niet wilt zijn? Misschien botst het heel erg of is er juist afstand en kilte? Wellicht heb je het idee dat er meer mogelijk is in je relatie?

We helpen je graag en kijken er naar uit je te ontmoeten.

Een steuntje in de rug als het even lastig is

Relaties kennen hoogtepunten maar zeker ook dieptepunten. Kom je er in zo’n dieptepunt niet uit en weet je niet hoe het verder moet? Kom je voortdurend dezelfde situaties tegen en wil je daar nu op een andere manier mee omgaan? Wij kijken graag met je mee.

Het werkt heel simpel. Na jouw of jullie aanvraag neemt een van ons binnen een werkdag contact met je op en we plannen een afspraak in. Je kunt ook direct telefonisch contact met een van ons opnemen voor het plannen van een Gratis Relatiesessie. Het gesprek kan met jullie beiden of met een van jullie plaatsvinden en is kosteloos.

Tijdens het gesprek staan we stil bij waar jullie nu staan en wat jullie verlangens zijn. En je ontvangt een aantal tips waarmee je nu al verder kunt.

Ja, wij willen een Gratis Relatiesessie

Afspraak maken of heb je een vraag? Stuur ons dan een berichtje.
We nemen binnen een werkdag contact met je op.